Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client188/web691/web/inc/sqllib.php on line 83
Lantos István | MűszakiSzaki
Mit kínálunk? Elérhetőségek Jogi háttér Áraink GYIK
Lantos István

Az elmúlt két évtizedet az autókereskedelemben töltöttem. Az egyik piacvezető márkaképviseletnek voltam a Használtautó Üzletágvezetője. Pályámat és tanulmányaimat az autójavítás és az autókereskedelem határozta meg. Nekem ez a „Ying és Yang”-om. Hiszem, hogy a két terület szerves része egymásnak. Jó kereskedő az lehet,aki az autóhoz is ért.

Diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem, Műszaki szakoktató szakon. A tudás, amit az elmúlt 30 év munkája fémjelez az autózásban, valamint a több ezer közreműködésemmel eladott autó feljogosít arra, hogy büszkén mondhassam:

Autós szakember vagyok!
„Jól, csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”
(Antoine de Saint-Exupéry)

Gyönyörű, és szentimentális mondatok! Magam is osztom, kivéve, amikor vásárlok!
Olyankor a szívem mellett az eszemre, a szememre és a tapasztalataimra is hagyatkozom.

Bizonyára Önök is megtapasztalták már, talán a nem is olyan régen, amikor különböző „rendkívül kedvező, kihagyhatatlan, utolsó lehetőségekről” szóló ajánlatokat kaptak. Reneszánszát éli ma a világon az emberek manipulálása! Ki ne ismerné a reklámok szlogenjeit a tökéletes mosóporról, a különböző szuperdiétákról, amitől egész biztosan le fog fogyni éhezés nélkül…
Az autókereskedelem talán más?! Itt is előfordulnak a „Feleségem autója volt és a gyereket vitte vele iskolába”, „Idős szüleim a telekre jártak vele” vagy „Azért nincs vezetve a szervizkönyve, mert Gyuszi bácsi az ezermester javította” kezdetű monológok, folytathatnák a sort bizonyára Önök is… Lássuk be: A megtévesztés is művészet. Egy jól felépített hazugságot könnyű elhinni, ha egyébként beleszerettünk a kiválasztott autóba. Kétféle módon lehet rossz döntést hozni: Túl nagy, vagy túl kevés bizalom az eladó felé!

A műszaki szaki, mint vállalkozás a hamis hangok kiszűrésére alakult. A valóságot kívánja láttatni, fellebbentve a fátylat a talmiról. Hogy a pillanatnyi örömöt ne a bosszúság kövesse!