Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client188/web691/web/inc/sqllib.php on line 83
Nád Péter | MűszakiSzaki
Mit kínálunk? Elérhetőségek Jogi háttér Áraink GYIK
Nád Péter

Anno valamelyik filmben láttam egyszer egy autóvásárlásos jelenetet, ahol az értékesítő azt mondta az Ügyfelének:

“Uram, mi itt nem autókat adunk el, hanem barátokat szerzünk!”

Hát igen… Akkor jól a fejembe véstem ezt a kissé demagógnak tűnő megállapítást. De gondoljunk csak bele! Azért itt van valami, amit mindannyian érzünk. Valami, amit mindannyian szeretnénk, ha autóvásárlásra adjuk a fejünket…

 

Az elmúlt több mint tíz évben az autókereskedelem egészét (értékesítés és vevőszolgálat) a lehető legtöbb nézőpontból volt lehetőségem tanulmá-nyozni. Szerencsém volt, hiszen mindvégig a hazai piac legnagyobbjainál dolgozhattam (Opel, Chevrolet, Peugeot, Nissan, KIA) ahol igazi „öreg rókáktól” tanulhattam és leshettem el az igazi szakmaiságot.

Ennek birtokában egy dolgot bátran ki merek jelenteni: az Ügyfelek többsége nem szereti hallani az igaz, őszinte szavakat. De csak ez a hozzáállás és magatartás lehet hosszú távon kifizetődő Eladó és Vevő számára egyaránt!

És itt utalnék vissza a bevezetőmben elhangzottakra: talán tényleg nem barátokat kell szereznünk, hanem az Ön bizalmát kell teljes egészében elnyernünk! Mert akkor nemcsak az üzlet pillanatában lehetünk „barátok”, hanem utána is azok maradhatunk…!