Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client188/web691/web/inc/sqllib.php on line 83
GYIK | MűszakiSzaki
Mit kínálunk? Elérhetőségek Jogi háttér Áraink GYIK
GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi a garancia arra, hogy a megállapítások megfelelnek-e a valóságnak?!

Hosszú évek eredményes munkája, erkölcsi és pénzügyi vonatkozásban egyaránt.

Megéri-e nekem, amikor „Misi Bácsi” a szomszéd is látott már életében autót, és Ő eljönne nekem ingyen is! (Majd otthon meghívom egy kávéra!)

Egy autó eladója (ha tisztességes) lehet magánember vagy cég, nem zárkózik el attól, ha szakemberrel érkezik a leendő vásárló! Az viszont általában „kiveri a biztosítékot” minden eladó részéről, amikor minden szakmaiságot nélkülöző, dilettáns vajákos embert bíznak meg a szakértéssel. Ebben az esetben, még az egyébként jó állapotú autó is lesilányodhat a „nem szabad megvenni” kategóriába és a szilikontól csöpögő eladásra felkészített, egyébként műszaki tartalom nélküli autó lehet az év vétele!

Nem bonyolult-e a dolog? Telefonálgatni, ismeretlen emberrel találkozni!

Egyáltalán nem! Hiszen a kiválasztott autót is meg kell találni. Előzetesen fel kell venni a kapcsolatot annak eladójával. Innen már csak egy lépés a Műszaki szaki, aki biztonságossá teheti a vásárlást!

Megbízhatok-e a műszaki szakiban?

FELTÉTLENÜL! A feladat, amire felkér minket a kölcsönös bizalmon alapul. Hiszen mi sem ismerjük Önt! Szeretnénk abba a csoportba tartozni, mint a fogorvosa, vagy az a barátja, akiben megbízik, akinek a véleményére ad, tanácsaira hallgat. Az előbbi esetben nagyfokú bizalom szükséges ahhoz, hogy kit enged az ember a szája közelébe, míg az utóbbinál az, kivel osztja meg örömét-bánatát, boldogságát-gondjait.


Egy dologban biztos lehet: Mi az Ön érdekeit képviseljük, hiszen Ön a megbízónk!